Reklam

Softonic incelemesi

Android için Dan Group tarafından ücretsiz bir program.

Dijital fotoğrafçılık çağında, profesyonel bir fotoğraf düzenleme uygulamasına sahip olmak gerçekten bir zorunluluktur. Ancak, telefonunuzda bir fotoğraf düzenleme uygulaması olsa bile, hala yeterli değildir. Bu nedenle, Magic Cut adlı fotoğraf düzenleyici uygulamayı geliştirdik, resimleri düzenlemek ve harika görünmelerini sağlamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunan bir fotoğraf düzenleyici uygulama.

Basit ancak güçlü bir fotoğraf düzenleyici uygulamasıdır ve fotoğraflarınızı eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde düzenlemenize olanak tanır.

Resimlerinize hayat katacak harika filtreler, efektler ve diğer harika öğeler eklemenizi sağlar. Kullanımı kolay ve dostu bir arayüze sahip harika bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Resimlerinizi kolayca düzenleyebilir ve harika görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Çok sayıda farklı filtre ve efekt içerir ve resimlerinize ekleyerek harika görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Program diğer dillerde mevcuttur

Magic Cut - Photo Editor Pro hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Magic Cut - Photo Editor Pro denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam